De leeromgeving

U bent op pagina: » iRev » Diensten » Webontwikkeling » De leeromgeving
De voordelen van online leren optimaal benutten? Een leermanagementsysteem (LMS) kan dan uitkomst bieden Het fungeert als het platform waar uw e-learning op draait. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor docentadministratie, beheer en rapportages.

iRev biedt een kant en klare leeromgeving voor bedrijven en onderwijsinstellingen die online cursussen aan willen bieden aan gebruikers. iRev kijkt bij de implementatie naar de onderwijskundige en organisatorische aspecten, draagt zorg voor de technische inrichting en biedt desgewenst hosting en support.

Uiteraard is het mogelijk om op maat kleine aanpassingen te doen en de look and feel van de organisatie op de leeromgeving toe te passen. Zo heeft u in een handomdraai uw eigen online academie!

iRev biedt u ook de mogelijkheid om zelf e-learning te maken. Met onze tool creëert u zelf op een eenvoudige manier aantrekkelijke en interactieve e-learning cursussen, die u aan cursisten aan kunt bieden in uw leeromgeving.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een demo van de e-learning zien? Neem contact met ons op via 087 784 1984 of mail ons op ate@irev.nl